søndag 16. januar 2011

Auksjon!

I dag tok vi turen til Klett og en auksjon med mye antikk og div.. Jeg var på jakt etter kasser, skap, sausenebb og ellers alt som jeg kunne få bruk for. Det var mange som hadde tatt turen til Klett i dag og det var bare å jobbe med tålmodigheten og komme seg rundt i lokalet for å se om det var noe av interesse.


Her er noe fra utvalget...det var MYE!! men det var lite av smånips som var av interesse for min del..Auksjonarius viste fram bla 6 rødvinsglass i krystall. De hadde jeg ikke sett da vi gikk rundt og så tidligere på dagen. Jeg tenkte at det kunne være kjekt å ha. Vi har jo bare 12 rødvinsglass fra Ikea. Vi har dessuten hvitvin -og likørglass i krystall.
Jeg visste ikke om de hadde skader el. men tenkte "skitt au" det kan være morsomt å se om jeg får dem med et lite bud:) De startet på 100 kr og budene ble høynet med 50 kr pr gang. Mitt siste bud var 350 kr og de ble mine:) Synes faktisk det var ganske billig og de var alle i god stand.Inge fant plutselig ut at han ville ha en lysekrone. Da kunne vi bytte ut den "fake" vi har i vinterhagen. Jeg kjenner konkurranseinstinktet og eiertrangen våkner på auksjoner:) og hvisket "by mer" etter hvert som budene kom inn. Jeg synes dette er kjempespennende! Lysekronen ble med oss hjem for 1300 kr!Nå er den plukket ifra hverandre og nyvasket og det elektriske skal byttes. Jeg vil ikke ha brann pga gamle ledninger ol!


Helst ville Ingemann ha denne, men fornuften seiret....heldigvis.. Den gikk forresten for 14000kr.


Neste auksjon på Klett er 27 januar. Håper jeg får til å dra dit!!

Beate

1 kommentar:

  1. Velkommen til vår neste auksjon på Klett torsdag 7.mars 2013 kl. 16.30. Visning fra kl. 15.00 og kvelden før kl. 18.00-20.00. Se bilder: www.trondelagauksjon.no

    SvarSlett