tirsdag 28. september 2010

Maleprosjektet ferdig!

I kveld har jeg vært på møbeljakt på finn.no
Jeg lette etter et hjørneskap, men jeg fant ingen i dag... Leter også etter spisebord og stuebord og jeg håper det dukker opp noe snart. Det frister å dra på Ikea og bare kjøpe alt på en gang!
Men skrivepult har vi ihvertfall:) Denne har faren til Inge hatt tidligere. Jeg har tatt med skuffen til en maleforretning og scannet fargen. Nå er skuffen og bordplaten malt i den fargen som det hadde tidligere. Er ikke helt overbevist om bordet får beholde denne fargen, men det får duge enn så lenge!



Jeg prøvde en gang for lenge siden å håndtere en symaskin, noe som absolutt ikke var vellykket! Min sykarriere stoppet etter et forsøk på å sy lapper på ei dongeribukse. I mangel på syferdigheter, er jeg nødt til å levere det meste til de som har greie på slikt. Jeg har fått sydd trekk til denne madrassen i vinterhagen. Den skal bli god å late seg på og se på tv!! Vi har nemlig en liten flatskjerm inne i hylla:)Vi venter på å få lagt inn fiber, men ting tar tid. Vi har faktisk vært uten tv i snart 2 mnd og det skal bli godt å få sett et program eller to snart:)



Beate

2 kommentarer:

  1. Heisann:) Flott blogg og flott hus. Masse jobb som er gjort og det blir veldig bra:)

    Stikker innom igjen:)

    SvarSlett
  2. Så fint det blir! Kjempe koselig :)

    SvarSlett