onsdag 1. september 2010

Jippi! Nytt kjøleskap!!

Da har vi etter 4 ukers venting fått kjøleskapet vårt! Produsenten hadde ikke startet produksjonen av slike kjøleskap enda da vi bestilte det og vi ble nr 3 i køen til å få et


Skapet er fra Gorenje Retro collection og kommer i 3 ulike modeller; Chic, Vintage og Funky. Vi har Vintage og prisen er forresten ikke så ille heller sammenlignet med lignende kjøleskap!Jeg ble så ivrig etter å ta bilde av kjøleskapet at vi rakk ikke å justere bena på det. Skjeve gulv i gamle hus:))

Beate

4 kommentarer:

 1. Hei, vi leter etter et retro-kjøleskap, men har litt dårlig erfaring med Gorenje. Er du fornøyd med dette fra fremdeles? Ingen problemer?

  SvarSlett
 2. Hei! Vi hadde Gorenje komfyr og kjøleskap tidligere og vi var heller ikke helt fornøyde.
  Retrokjøleskapet var i følge selger noe Gorenje hadde satset på å lage med meget god kvalitet. Vi hadde avtale på at hvis det bråket for mye (noe det forrige gjorde) så skulle vi få levere det tilbake. Vi er superfornøyde,vi hører det ikke enda vi har det åpent mellom stue og kjøkken, ingen problemer! Men det var lang ventetid... Vi sto på liste som nr 3 i Norge, men det var i høst. Mulig de har laget flere nå:)

  SvarSlett
 3. Hei beate.
  Fant bloggen din ved å søke på Gorenje Retro kjøleskap. Flott blogg dette her.

  Nå har du hatt kjøleskapet en stund. Er du fremdeles fornøyd?
  Har det begynnt å bråke? Slarker det? Er grønsaksskuffen bra? (holder grønsaker lenge), er det jevn kulde i kjøleskapet?

  Jeg ser meg om etter nytt kjøleskap og valget er Gorenje, Liebherr (ikke retro, men fantastisk kvalitet) eller SMEG (design - dårlig kvalitet (utifra det jeg ser av omttaler))

  Takk for evt svar og lykke til videre.

  SvarSlett