fredag 17. september 2010

Trappa før og etter

Å så godt med helg igjen:) Ganske trøtt etter å ha blitt vekt av lillegutt som skal leke seg midt på natta og så stå opp kl 06! Jeg er ikke akkurat den som legger meg kl 23 heller..... Må prøve å bli kvitt lakenskrekken min:)
Her er bilder fra trappa før og etter. Den var utrolig bratt og feilkonstruert! Trinnene hadde en helling nedover så det var lett å skli av trinnene. Det manglet også gelender.


Doen var tidligere i gangen. Vi har flyttet den til badet nå. Her har vi hevet trappa.
Vi har satt inn ei dør ned til kjelleren. Døra er kjøpt på Stavne gjenbruk. Den skal lutes når jeg får tid en gang:)


Sånn ser trappa ut nå. Vi har satt på et ekstra trinn og gelender. Trappa er malt med trestjerners gulvmaling i S 1500-N. Gelender er malt i samme farge som veggene, Jotun oljemaling i fargen S0500-N


Jeg har flere bilder av trappa, men det får bli senere for nå må jeg bare finne senga!

4 kommentarer:

 1. Så fin trappen ble, og såå lekkert både det hvite gulvet, de flotte gulvlistene, tapeten og kjøleskapet (sukk) var!!

  Her var det en fornøyelse å komme inn. Gleder meg til å følge deg videre!

  Ha en strålende helg!

  God klem fra Trine

  SvarSlett
 2. Wow - det ble utrolig stor forskjell! Kjempefin. :-)

  SvarSlett
 3. Har lyst til å si wow jeg også. For en forskjell. Kan jeg spørre om hva slags maling/grunning dere brukte/anbefaler. Skal gå løs på vår trapp om ikke så lenge.
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Hei! Takk for fine kommentarer:) Trappa er slipt og malt med 3 stjernes gulvmaling i fargekode S 1500-N. Det var ikke nødvendig å bruke grunning før vi malte. Malingen er veldig god å male med. Den flyter godt utover og har god dekkevne. I og med at den flyter lett utover, er den litt vanskelig å bruke på loddrette flater. Vi har nemlig brukt den på opptrinnene i trappa og på innsiden av ytterdøren! Minuset er at alt av rusk og rask vises på en så lys farge så støvsugeren blir flittig brukt:) Selv med barn og hund i hus så har malingen ikke blitt slitt.

  SvarSlett