fredag 14. mai 2010

Hjemmekveld

Fordelen med å bo hos sine svigerforeldre er at vi har barnepass på kveldstid slik at jeg kan dra i huset og male. De har nå reist på hytta og noen må jo være hjemme til guttene. Men endelig blir det tid til en liten oppdatering her på bloggen! I dag har jeg hentet Mira-hund som har vært på hundeferie på kennel i 2 uker. Det hadde gått bare bra, men det er godt å få hunden i hus og få gått litt turer igjen!

Tapetprøven som kom fra Laura Ashley i Oslo svarte til forventningene og vi går for den. Jeg er litt usikker på om vi skal tapetsere alle 4 veggene eller kanskje 2....??


I gangen har vi nå tatt bort doen og revet veggene slik at gangen blir større. Det var vel ingen overraskelse at det ikke var isolasjon i taket, med det er det nå:)


Trappa opp til andre etasje var alt for bratt samt at trinnene var skjeve slik at de tippet litt nedover og det var lett å skli av trinnene. (ikke så lett å forklare dette:) Etter litt diskusjoner om vi skulle beholde den gamle trappa eller lage ny, ble vi enige om å fikse på den gamle trappa.Nå er vinkelen på trappa slakkere og et ekstra trinn er satt på.I gulvet under trappa fant vi aviser som er brukt som isolasjon. Disse avisene var fra 1915. De fleste av avisene vi har funnet er fra 1915 og det kan jo kanskje bety at huset er bygd tidligere enn 1929?? Jeg har en plan om å ramme inn noen av disse avisbildene:)


Den første "hjemme hos" reportasjen? :)
God helg!
Beate

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar