fredag 18. februar 2011

Matbokser i boks!

I min jobb er det ingen fancy kantine med salatbar o.l. Jeg må pent nødt til å lage matpakken min selv! Eirik får også sin daglige matpakke til skolelunsjen. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er så veldig kreativ kl 7 på morgenen og som regel 5 min etter tidsskjema! Eirik er ingen storspiser og matboksene er ofte nesten like fulle når han kommer hjem. Nå har jeg bestilt nye matbokser gjennom matpakkebloggen



De kommer som 4-pk og kan stables. Jeg bestilte også kjølebagen. Da er det kanskje et håp om å få litt orden i kjøkkenskapet også:)
Nå skal jeg bli flinkere til å lage matpakker med litt mer variasjon som forhåpentligvis frister skolegutten også!
Matpakkebloggen har forresten supre tips til fristende og sunne matpakker.

Beate

torsdag 17. februar 2011

Fjelluft i heimen

Lite bilder å vise fordi det har ikke blitt tid til å begynne på div maleprosjekter. Det står et "nytt" skap på stua og venter på litt pussing og maling. Det må også settes inn glass i dørene. Prosjektet som pågår nå er å legge inn ventilasjonsanlegg. Det blir teknisk rom på loftet og det borres hull i takene/ gulvene. Eirik synes det er gøy å sitte med fiskestanga si i 2 etasje og fiske ned på stua:) Dette er en jobb for handymannen så min jobb er å følge opp unger og lufte hund! Da bllir det jammen ikke mange timene å gjøre noe på mellom jobb og natta:)
Men men.....det blir iallefall godt å få mye frisk luft inn i heimen. Det blir jo nesten som å sitte på fjellet:)


Bildet er tatt fra terrassen på hytta i Trollheimen.


Beate