mandag 29. november 2010

Julekalender

Hei! Da begynner vi endelig å komme tilbake til hverdagen etter flere runder med sykdom. Begge guttene har hatt vannkopper. Lillegutt var på barnehagen i 2 dager før han måtte være hjemme igjen med diare. Satser på at alle holder seg friske til jul nå:) Jeg har bestemt meg for å beholde stuebordet som det er. Bordplaten skal slipes litt og lakkeres på nytt. Vi har forresten kjøpt "nytt" spisebord også.....eller nytt er det vel ikke akkurat, men pytt pytt....60/70 år er vel ingen alder på et bord:) Det må males, men jeg er usikker på fargen enda. Fikk et forslag om å male det koksgrå (takk for tipset Lise:)Må tenke litt mer før jeg bestemmer meg.

I helga dro jeg fram kassen merket med advent og fikk pyntet litt her, men julestjerna fikk ikke komme opp. Jeg tror jeg skal kjøpe en ny!
Adventskalenderen fikk heller ikke komme opp av eska i år. Jeg ble inspirert av en reportasje Adresseavisen sitt Hjem - bilag hvor de viste mange ulike adventskalendere. Adressa Hjem har mange fine reportasjer og tips om interiør osv. Mer fra adressa hjem kan du lese her

Så til poenget:) Her er Eirik sin kalender i år


Vi har forresten lagt lista litt lavere i forhold til adventsgaver i år. På datoene som kommer på lørdag har jeg pakket inn lørdagsgodt. Ellers er det litt små lekebiler
og badeskum. Vi kjøpte ei stor legoeske med bil med hestetilhenger og hest. Vi har fordelt klossene og klipt ut litt av bruksanvisningen så da kan poden bygge litt hver dag og det blir forhåpentligvis spennende å se hva det blir til slutt!

mandag 15. november 2010

"Nytt" stuebord:)

Hei! Jeg har lenge vært på utkikk etter et nytt stuebord, men jeg har ikke funnet noe av interesse. Jeg tenkte derfor at jeg skulle male det bordet vi har lysegrått. På lørdagskvelden skulle jeg bare kikke litt innom Finn.no for å se om det hadde kommet inn noe spennende.
Der sto bordet som jeg har ønsket meg! Det var dessuten en bare en kort kjøretur unna og prisen var 450 kr!



Da ble mor litt stresset og sendte en mail om at jeg kunne komme å hente det på søndag...litt sent å kjøre avgårde kl 01 på lørdagsnatta kanskje..



Jeg fikk svar på mailen med en gang der det sto "bordet er ditt"! Juhuu!
Under bordet står datoen for når det er laget og det er 14 november 1953!

Det store spørsmålet nå er male eller ikke male?? Jeg hadde tenkt å male det, men det i veldig fin stand så jeg ble usikker... Jeg får ha det slik en stund og tenke litt tror jeg....

mandag 8. november 2010

Morgentur

Mandag!Ny uke, nye muligheter:) Jeg begynner ikke før kl 10 på jobb på mandagene og det er godt! Jeg har derimot bestemt meg for å være i det effektive hjørnet og ikke sitte hjemme fram til arbeidsdagen begynner. Jeg kjører storegutt på skolen kl 08 og deretter går turen til barnehagen med lillegutt. Når barna er avlevert tar jeg en tur i marka en liten time med gamle Mira hund og luftinga er nesten ferdig for den dagen. Logistikk er en fin ting har jeg funnet ut! I dag var det nysnø og sol så jeg tok med kameraet på tur.





Dette var en god start på ei ny uke:)

Beate